Des de fa ja un mes, que estem treballant a Sèrbia; a Belgrad, a la frontera serbo-húngara i a la frontera serbo-croata on la situació és molt crítica i no para d’empitjorar. La vulneració dels drets humans és constant, per part de les autoritats serbies i frontereres.

A la frontera, els refugiats, de majoria afganesa intenten constantment fer el “game” (creuar la frontera). On més del 90% de les vegades són detinguts, apalliçats i a vegades torturats per la policia.

IMG_7905

A banda d’aixo, nosaltres fem activitats amb els nens i els joves als voltants dels campaments.

IMG_7867

També col·laborem amb Metges sense Fronteres pel subministrament d’aigua potable a Subotica, a la forntera amb Hungría, per posar dutxes portàtils al bosc, on s’amaguen els refugiats abans de fer el “game”

Moltíssimes gràcies a tots els que feu tot això possible!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s