S’apropa el Nadal i la il·lusió pròpia d’aquesta etapa de l’any es combina amb un regal que els refugiats del camp de Frakapour agrairan molt: un futbolí. No l’hem comprat nosaltres, però en Ricky i en Jaume han estat muntant-lo durant una bona estona.

Com a part de les festes, també hem estat repartint mitjons de Nadal amb xocolatines per als nens. Però la feina segueix, els altres s’han quedat a Karamanlis per continuar amb la distribució de roba.

El Nadal és època de felicitat. De felicitat i d’hipocresia. Mentre tots els pobles gecs llueixen els seus cars ornaments nadalencs, els refugiats que malviuen a pocs kilòmetres d’ells tenen greus problemes amb l’electricitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s